Nyhet! Kurs om feminin flyt

Ett kurs av og i samarbeid med Iselin Larsen.
Feminin fremdrift og balanse i skjønnhetsbransjen.


Dette kurset tar deg gjennom tre deler og viser deg en måte å jobbe og leve på som du kanskje ikke har sett tidligere. Med små og enkle grep kan du få mer overskudd og økt produktivitet, uten at du må jobbe deg i hel på veien.


1. Feminint lederskap – hvordan lede deg selv og andre med en feminin og maskulin balanse. Bli oppmerksom på hvilke egenskaper du benytter deg av i hverdagen og hvordan dette påvirker dagene dine. For å bli mer bevisst og utnytte styrkene dine på en bedre måte.

2. Jobb i takt med syklusen din – lær deg hvordan du kan bruke din indre menstruasjonssyklus og naturens sykluser til å veksle mellom det konstante «gjøre-moduset» og «være-modus». Hvor du lærer deg å hvile på ekte, slik at du får ladet batteriene og hentet deg inn igjen.

3. Jobbe smartere, ikke hardere – hvordan strukturere arbeidsdagen for å få gjort MER på mindre tid, slik at du kan ha en bærekraftig arbeidshverdag som også gir deg rom for videreutvikling og vekst i din bedrift.


Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, men for å få enda større utbytte temaene anbefales det å lese boken Feminin flyt; syklusmagi for nybegynnere etter du har gjennomført kurset.


Om Iselin:

Etter et tiår med å navigere i høyt tempo, prestasjonsfokus og et mannsdominert landskap innen salg og IT, valgte Iselin Larsen en ny retning i 2018. Siden da har hun bygget selskapet Poise med både feminine og maskuline verdier. I dag holder Iselin foredrag for bedrifter, er mentor for høyprestasjonskvinner i næringslivet, investor og forfatter av boken Feminin flyt.← Older Post

Comments

 • Prisen er 3900kr og man får tilsendt elektronisk diplom etter kurs <3

  Tina Svestad on
 • Hei,
  Hva er pris på kurset?
  Mvh. Linda

  Linda Laurendz on
 • Hei, hva er pris for kurset?

  Diana Betelgerieva on

Leave a comment

LASH LOOK ARTIKLER OG LÆRERIKE INNLEGG

RSS

Invester i Gemology Cosmetics

Velkommen til en spennende nyhet for din salong! Vi introduserer Gemology Cosmetics, det franske hudpleiemerket som har fanget oppmerksomheten til skjønnhetsentusiaster over hele verden. Dette...

Read more

Nye London Lash pinsetter

Skap Banebrytende Megavolumvifter med Våre Eksklusive Pinsetter - Perfeksjonert av London Lash Master Lash Artister!Å skape den perfekte viften har aldri vært enklere. De nye pinsettene fra...

Read more