GODT NYTTÅR FRA OSS!

Kjære stylister, behandlere, salong-eiere, gründere og alle som er interesserte i vår kjære skjønnhetsbransje.

Først og fremst vil jeg gratulere med et overstått 2020. Så håper jeg vi sammen skal klare oss gjennom 2021. Positivitet og kreativitet er vi fremdeles avhengig av for at dette skal gå. Vi må alltid være klare for at krisene skal ramme, og det værste kan skje. Vi må klare å stå oppreist, mens vi tenker nyskapende, større og smartere.

Hos Lash Look har vi brukt 2020 på å finne ut av hvem vi egentlig er. Her er noen punkter om hva vi gjorde hos oss året som gikk.

 • Under nedstengning gjorde vi det mulig for salonger å selge produkter til sine kunder via oss. Slik at de kunne selge varer uten et varelager og fremdeles ha en inntekt.
 • Etter denne tiden la vi derfor ekstra stort fokus på å tilby salonger produkter de kan selge videre. Vi lærte viktigheten av at man må tilby produkter i tillegg til behandlinger som salong.
 • Vi stengte våre egne selveide salonger, fordi vi heller ønsket å bruke tiden vår på å hjelpe andre med å bygge sine salonger.
 • Vi har inngått mange nye samarbeid for å kunne tilby et bedre sortiment. Vi ble enige i teamet om å jobbe for å bli en total leverandør i skjønnhetsbransjen.
 • Kursene våre har blitt oppdatert og perfeksjonert, vi fikk et eget kursakademi som vi håper du får se ila det nye året.
 • Vi har gitt dyktige Norske behandlere muligheten til å holde kurs i samarbeid med oss, dette så de kan fokusere på en ny og spennende karriere retning. Vi bygger hverandre sterkere.
 • Vi åpnet avdeling Lash Look Pro i Sverige! Dette var stort for oss.
 • Vi produserte Lash Look sin egen kolleksjon med vippe extension produkter, fordi vi ønsket å vise våre kunder at vi vil bli bedre. Nå kan vi endelig gjøre de endringene dere ber om siden vi gjør produksjon selv.
 • På slutten av året inngikk vi et samarbeid med ItalWax i Norge for å selge produktene deres, og holde vokskurs på akademiet.

Tusen takk for et år som i våre øyne har vært veldig fint på mange måter, vi har lært så utrolig mye. Og det kunne ikke vært foruten alle salonger som lener seg på oss. I 2021 skal vi jobbe hardt med å optimalisere kvaliteten på nettbutikken, alltid ha viktige produkter på lager for dere, ha nok datoer å velge i for kurs, tilby de beste prisene og den beste kunde servicen.

Stor klem fra Ina Helland og alle mine fine medarbeidere hos Lash Look🖤

← Older Post Newer Post →

Comment

 • With the expanded product range and collaborations, how do you foresee Lash Look evolving in terms of its role as a total supplier in the beauty industry? Regard Telkom University

  Telkom University on

Leave a comment

LASH LOOK ARTIKLER OG LÆRERIKE INNLEGG

RSS

Nyhet! Kurs om feminin flyt

Ett kurs av og i samarbeid med Iselin Larsen. Feminin fremdrift og balanse i skjønnhetsbransjen.Dette kurset tar deg gjennom tre deler og viser deg en...

Read more

Invester i Gemology Cosmetics

Velkommen til en spennende nyhet for din salong! Vi introduserer Gemology Cosmetics, det franske hudpleiemerket som har fanget oppmerksomheten til skjønnhetsentusiaster over hele verden. Dette...

Read more