VELKOMMEN TIL

BYŪTI ACADEMY

HVEM ER VI?

VI ER DIN KARRIEREVEI

Enten om du vil inn i skjønnhetsbransjen uten forkunnskaper, eller om du er i bransjen men trenger en oppgradering på kunnskap og trender. Vi har utdannet flere hundre stylister de siste årene. Vi er anerkjent for å være grundige og kvalitetsbevisste, med et mål om å gjøre DEG best mulig.

ANNERKJENT AKADEMI

Vi har 1000+ fornøyde kursdeltakere i Norge siden 2016

INTERNASJONALT GODKJENT

Flere av våre kurs er gjenkjent og anarkjent over mange land

BETALINGSTJENESTER

Vi har flere muligheter for betaling

VELKOMMEN TIL ET AV NORGES MEST ATTRAKTIVE AKADEMIER FOR SKJØNNHET OG VELVÆRE

HUDPLEIEKURS

Hos Byūti Academy tilbyr vi kurs i hudpleie for både deg som er ufaglært, og deg som har erfaring som hudpleier. Produktene vi bruker er fra et veletablert franskt merke som heter Gemology Cosmetics Paris

VIPPE EXTENSIONS

Etterspørselen etter vippe extensions har hatt sterk økning de siste årene. Dette er ikke en enkel behandling å utføre, det krever at du er fokusert og målrettet. Men vi kan sørge for at du blir så god som overhodet mulig.

INLEI® KURS

Lash Filler™ (vippeløft) & Brow Bomber (bynslaminering) har blitt ekstremt populære behandlinger. Du kan være trygg på at du får en grundig opplæring med ekte InLei® Italiensk standard.

HENNA & OPPMÅLING

Vi var en av de første til å introdusere Henna for bryn i Norge for noen år siden, og trenden vokser enda. Vi har også sterkt fokus på oppmåling her! Dette kurset vil gjøre deg til en spesialist på bryn.

Raskt og enkelt

MELD DEG PÅ

Her finner du en oversikt over alle kursene våre. Filtrer etter type kurs eller kurssted.

MØT VÅRE KURSHOLDERE

TINA SVESTAD

Tina ble introdusert for skjønnhetsbransjen i 2017 og åpnet Beautina skjønnhetssalong i Fredrikstad i 2018. I 2019 begynte hun å samarbeide med Lash look og ble kursholder innen InLei Lash filler behandlingen. Tina satt opp kurs i hele Norge og ble raskt en av landets mest populære kursholdere. I 2020 ble InLei Brow bomber lansert og Tina ble utdannet kursholder innen den behandlingen også. Siden det har hun holdt et forrykende tempo og har sertifisert nærmere 500 Lash filler behandlere og 400 Brow bomber behandlere. Forespørselen på InLei kurs har økt i takt med nye behandlere og merkenavnets vekst i Norge, så i 2022 la Tina ned Beautina skjønnhetssalong for å jobbe fulltid med å lede Lash look akademiet.Holder kurs i InLei Lashfiller og Brow Bomber

Instagram: @byuti.tina
OSLO / NORGE

CHRISTINE AGARD-BERNHARDSEN

Christine er vår neglespesialist. Hun tok sitt første neglekurs i 2019 og har siden den gang tatt mange kurs i blant annet negler, vipper og bryn. Hun ble utdannet som negletekniker høsten 2020 og åpnet deretter salong hjemme i huset sitt på Siggerud. I oktober 2023 stengte hun salongen for å jobbe fulltid som kursholder for Byuti Academy.
Christine holder, og utvikler, alle våre neglekurs. Hun har base på Siggerud, men reiser også rundt i Norge for å dele sin kunnskap.

SIGGERUD/NORGE

Instagram:@byuti.christine

SIGGERUD / OSLO

Monika Bostad

Monika var ferdig utdannet hud og spaterapeut i 2005, og har jobbet i bransjen siden da.Startet opp egen salong på Flatåsen i 2012. Tok første kurs hos Lash Look i 2017, og det var MasterClass Volumvipper.I mars 2021 tok hun kurs i Inlei Lashfiller og Brow Bomber, to behandlinger hun elsker å jobbe med. Har også kurs i avansert oppmåling siden oktober 2022.Holder kurs i Lashfiller vippeløft og Brow Bomber brynlaminering

Instagram:@monikashudpleie

TRONDHEIM

KINE Mumford

Kine har drevet hjemme salong ved siden av jobben sin siden 2019, der drev hun på helt til hun ble mor i 2021, hvor hun bestemte seg for si opp jobben, leie lokal å drive salong på fulltid ! I januar 2022 åpnet hun salongen og siden har hun satset fult på bryn og vipper, ikke lang tid etter ble hun kontaktet av Tina Svestad om å bli kursholder for byuti academy og inlei Norge ! Kine liker også å ta nye kurs innen feltet både for å lære nye ting men også for å hele tiden holde seg oppdatert.

Holder kurs i InLei Lashfiller og Brow Bomber

Instagram:@xonnel_beauty/byuti.kine

MAURA / GARDERMOEN

ELISABETH Dalseth

Elisabeth er daglig leder i Leira Lash. Hun har også bakgrunn som hudpleier fra 2011, men har siden 2014 drevet mest med vipper og bryn. Opp igjennom årene har Elisabeth kurset seg hos flere anerkjendte kursholdere fra både Norge, England og USA og har endelig muligheten til å bli med å holde kurs selv i sitt distrikt på Sunnmøre via BYUTI Akademiet i Lashfiller, Brow Bomber og vippeextensions.

Instagram:@leiralash

ØRSTA/ÅLESUND

Malin Topel

Malin er utdannet vippestylist ved Tone Lise Akademiet 2021 og har jobbet med både bryn og vipper siden dette. Hun har alltid hatt interesse for skjønnhetsbransjen og har nå drevet sin egen salong siden februar 2021, og i april 2022 åpnet hun en enda større salong i Larvik sentrum.

Hun har tatt Brow Bomber, Lashfiller og Brow Henna kurs ved Lash Look Akademiet. Hun har i tilegg til dette tatt kurs i Russian Volume (London Lash Pro) og brynskurs via Hibrow.

Holder kurs i Brow Bomber brynlaminering, Lashfiller vippeløft og  vippeextensions (klassisk og volum)

Instagram:@lashesby.mt
LARVIK

BIRGITTE Molund

Birgitte har helt siden hun var liten vært interessert i beauty. Hun startet sin karriere på Kicks hvor hun fikk både lært om hudpleie og make-up. Interessen ble større, og hun fant fort ut at hun ville utvikle seg selv enda mer på dette feltet.

Hun jobber med vippeextensions i ett år før hun kom over InLei kurs med LashFiller og BrowBomber hos Byūti i 2021, og dette angret hun aldri på!

Instagram: @molundbeauty

BERGEN

HELENE Furø

Helene Furø har jobbet som makeupartist siden 2016 i film og tv- bransjen. Hun har gjort alt fra photoshoots til spillefilmer og reklame på tv. Hun videreutdannet seg som hudterapeut i 2020 for å ha flere ben å stå på i faget og for kunne hjelpe kundene sine ytterligere. 

Helene tok kurs hos Lashlook juni 2021 i Lashfiller og Brow bomber. Det er to behandlinger som hun brenner for og har spesialisert seg i det. 

Holder kurs i Brow Bomber og Lashfiller.

Instagram:@byhelenefuro
STRYN

CHARLOTTE Nylende

Charlotte er utdannet helsefagarbeider. Hadde 100% fast jobb i kommunen men valgte å redusere denne jobben for å oppnå sin drøm.
I 2020 grep hun muligheten for å bli vippe teknikker. Tok sitt første kurs hos DC beauty i Malmø,Sverige. Driver nå sin hjemmesalong «Nylendes beauty» ved siden av jobb.Tok kurs i lashfiller og browbomber hos Tina i september 2021, Brow henna hos Katrin i desember 2021, masterkurs i vippeextensions hos Victoria i januar 2023. Skal delta i online konkurranse i 3D vippeextensions i mai/juni 2023.

Holder kurs i lashfiller og browbomber. Kommer etterhvert også til å holde kurs i vippeextensions.

Instagram: @nylendes.beautysalong

SARPSBORG

CHRISTINA Bae

Christina er sertifisert InLei Lashfiller og Brow Bomber stylist. Hun driver i salongen sin med vippeextensions, lashfiller, brynsbehandlinger, voksing, negler og spraytan. Hun tok sitt første kurs som Tina arrangerte i Trondheim i februar 2022. Etter kurs synes hun dette var interessant og bestemte seg for å åpne en liten salong på Averøy og har siden da hatt stor interesse for InLei behandlingene. Hun kurser i InLei Lashfiller og Brow Bomber.


Kan holde kurs i Averøy, Kristiansund, Molde og andre områder ved forespørsel.

Instagram: @lashes.by.bae

AVERØY/TRONDHEIM

NORA Pedersen

Nora var ferdig utdannet hudpleier og startet å jobbe i en salong i 2013. Hun har lang erfaring innen voks, dette har vært hennes mest populære behandlinger helt fra starten. Hun åpnet sin egen salong i Oslo i 2016 og i 2017 var hun på en rekke kurs innen vipper. Hun vil alltid lære mer, så I ettertid har hun også gjennomført de fullverdige Lash Filler og Brow Bomber kursene. I 2022 var hun også på kurs i Milano hos produsenten av ItalWax for å perfeksjonere vokskursene, så her er det mulighet for å lære mye.


Instagram: byuti.nora

OSLO

Cecilie Paulsen

Cecilie er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har også mange år i helsevesenet bak seg. Hun tok kurs i lashfiller og browbomber vinteren 2022 og valgte etterhvert å satse 100% på egen salong.

I 2023 har Cecilie i tillegg tatt både grunnkurs og volumkurs i vippeextentions og blitt kursholder for BYŪTI.

Driver sitt eget skjønnhetsstudio >Studio C< på Fauske i Nordland. Hun er også kursholder for Byuti Academy og holder kurs i lashfiller og browbomber i egne lokaler.

Instagram: @studioc.fauske | byuti.cecilie

FAUSKE

JOHANNE Cornelia Stenersen

Johanne har bred og lang erfaring innen skjønnhetsbransjen. I 2016 tok kurs sitt første kurs i vippeextensions. Da hun i 2017 gikk frisørlinja på Breivang vgs i Tromsø vant hun sitt første NM i frisørfaget. Senere det samme året vant hun også 1. plass NM vippeextensions i kategorien Klassisk Junoir.

I tiden etter fullført utdanning som beauty makeup artist ved Tone Lise Akademiet i 2019 har hun jobbet som frilans makeupartist. Hun har sminket utallige bruder og holdt makeupkurs over hele landet.

I 2021 ble hun sertifisert som InLei-artist av Tina, og har jobbet med vippe- og brynstyling siden.

Instagram: @johanne.cornelia

TROMSØ, OSLO, KRISTIANSAND

Klaudia Minda

Klaudia startet sitt eventyr i skjønnhetsbransjen i 2018. På den tiden hadde hun sitt første kurs i klassiske og volume vippeextensions. Hun delte lidenskapen for skjønnhetsbehandlinger med sin fulltidsjobb på kontoret. I 2021 bestemte hun seg for å jobbe helt i skjønnhetsbransjen og jobbet i ulike salonger i Stavanger. I oktober 2022 var hun på først Inlei Lash Filler og Brow Bomber kurs. Noen måneder senere fikk hun tilbud om å holde kurs i disse to behandlingene. I 2023 bestemte Klaudia for å gå ut av komfortsonen og starte skjønnhetssalongen sin. I mellomtiden deltok hun på forskjellige kurs og konkurranser for å utvide kunnskapen innen vipper og bryn. Hun ønsker å oversette nøyaktigheten sin til kursene innen Inlei Lashfiller og Brow Bomber i Stavanger.

Instagram: @lamaitrise_stavanger

STAVANGER

Lena Berisha

Lena startet i skjønnhetsbransjen med klassiske vipper i 2013 siden da har hu bygget på sin kompetanse og spesialisert seg innen Bryn og Vippekategoriene. Jeg er opptatt av mangfold, inkludering og delingskultur. Liker godt å hjelpe andre i samme bransje og har ett syn på at vi er best om vi holder sammen.Hu åpnet sin første skjønnhetssalong i 2017 Studio L - Lena’s Skjønnhessalong og drev denne deltid frem til i 2019 når hu åpnet Studio L i hjertet av Sandefjord sentrum.Startet først alene og deretter med to medarbeidere til og nå ha utvidet salongen bygget på og har 6 ansatte på teamet.Lena har holdt kurs i Vippeløft - Vippeextensions - Brynsløft og Brynslaminering. Siden 2019 og har i denne perioden kurset mange dyktige behandlere.Studio L startet også opp ett eget kursakademi i 2022 som de satser på og har nå gått inn i ett samarbeid med Byuti og vil holde mange kurs hos dem i Oslo og i Sandefjord.

Instagram: @studiol_sandefjord

SANDEFJORD/OSLO

Anna Jensen

Instagram: @beautybyannagh

MOSS

Karolina Matanina-Sagvik

Instagram: @studiok_beauty_pmu

NAMSOS

Malin Myrvold

Instagram: @bybele.no

ÅS

MARIA Laktionova Martinez

María er spesialist i bryn, brynsdesign og linergist i Kristiansand.Hun har drevet med sitt eget konsept i denne bransjen siden 2016, deltatt på en rekke kurs og workshops, som blant annet HiBrow, Katya Vinog, Baltic Brows og -BrowXenna, hvor hun har oppnådd tittelen som top artist og representant i Kristiansand Hennes første kontakt med Lash Look / BYŪTI Academy var gjennom Lashfiller-kurset i 2020.Lidenskapen hennes for arbeidet sitt, øye for detaljer og estetikk er nå velkjent på Sørlandet, og hun vil jobbe for å fremheve kunders naturlige skjønnhet.Holder kurs i Lashfiller vippeløft, Brow Bomber brynlaminering og Brow Henna.

Instagram:@marii.brow.studio

KRISTIANSAND

Monica Lill Normann

Instagram: @molino_naildeign

BREVIK

Clara Theresa Grøtberg

Instagram: @vibestudio_c

OTTESTAD