Invester i Gemology Cosmetics

Velkommen til en spennende nyhet for din salong! Vi introduserer Gemology Cosmetics, det franske hudpleiemerket som har fanget oppmerksomheten til skjønnhetsentusiaster over hele verden. Dette unike merket bringer en helt ny dimensjon til hudpleie ved å tilsette sporelementer fra krystaller og edelstener i sine produkter. La oss utforske hvorfor Gemology Cosmetics kan være den perfekte tilleggspakken for din salong, og hvordan du kan komme i gang.

 

En Unik Skjønnhetsopplevelse

Hva setter Gemology Cosmetics fra hverandre? Det er deres revolusjonerende tilnærming til hudpleie. I en tid der stress og moderne livsstil kan påvirke huden vår, er det viktig å gi kroppen de nødvendige mineralene og sporelementene den trenger for å skinne. Gemology Cosmetics har tatt dette prinsippet og funnet en løsning gjennom sine produkter.

Hemmeligheten bak Gemology Cosmetics ligger i deres bruk av mineraler fra krystaller og edelstener som en del av ingrediensene i produktene. Vitenskapen bak dette konseptet tyder på at hudpleie kan være en nøkkelfaktor for å gi kroppen disse nødvendige mineralene. Dette har resultert i sunnere, mer strålende hud for de som har tatt i bruk Gemology Cosmetics.

Internasjonalt anerkjent og omtalt i prestisjefylte magasiner som Vogue og Elle, er Gemology Cosmetics et merke som har bevist sin kvalitet og effektivitet. Med produkter som er basert på sporstoffer hentet fra mineraler, har tilbakemeldingene fra forbrukere vært ekstremt positive. Å inkludere Gemology Cosmetics i din salong vil definitivt være en investering du ikke vil angre på.

Skreddersydde Startpakker for Din Salong

Vi forstår at hver salong har sine egne visjoner og ønsker når det kommer til å innføre et nytt merke. Derfor tilbyr Gemology Cosmetics skreddersydde startpakker som passer perfekt til dine behov. For mer informasjon om hvordan du kan tilpasse din egen startpakke, kan du kontakte Lene på lene@byuti.no.

Ta et Gemology Cosmetics Grunnkurs

For å kunne tilby Gemology Cosmetics-behandlinger i din salong, er det nødvendig å gjennomføre et grunnkurs. Dette kurset gir deg den nødvendige kunnskapen og praksisen som kreves for å utføre behandlinger med Gemology Cosmetics-produkter på dine kunder.

Kurset er omfattende og nødvendig for å sikre at behandlingene blir utført på en profesjonell og effektiv måte. Her er en oversikt over en typisk kursdag:

Dagsplan grunnkurs:

  • Kl 10.00: Oppmøte og introduksjon
  • Kl 10.15: Bli kjent med Gemology Cosmetics
  • Kl 10.30: Teori: Lær om sporstoffenes effekt på huden, hudtyper og retailprodukter
  • Kl 12.30: Lunsj og demonstrasjonsfilm
  • Kl 13.30: Praktisk del, der elever bytter på å være modell. Velkomstmassasje og 45 min ansiktsbehandling for kombinasjonshud
  • Kl 14.45: Praktisk del, der elever bytter på å være modell. Velkomstmassasje og 45 min ansiktsbehandling for sensitiv hud
  • Kl 16.00: Eksterne modeller. Alle utfører velkomstmassasje og behandling for moden hud/diamantbehandling
  • Kl 17.45-18.00: Diplomutdeling og oppsummering av kursdagen

Bestill ditt kurs i Oslo eller Trondheim

Grunnkurset er nøkkelen til suksess med Gemology Cosmetics, og det gir deg den nødvendige kompetansen til å tilby toppkvalitetsbehandlinger i din salong. For å bestille kurset eller få mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss.

Med Gemology Cosmetics kan din salong ta skjønnhet til et helt nytt nivå. Gi dine kunder den luksuriøse opplevelsen de fortjener, og la edelstenene gi huden deres det næringstilskuddet den trenger for å skinne. Vi ser frem til å hjelpe deg med å starte din reise med Gemology Cosmetics!

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

LASH LOOK ARTIKLER OG LÆRERIKE INNLEGG

RSS

Nyhet! Kurs om feminin flyt

Ett kurs av og i samarbeid med Iselin Larsen. Feminin fremdrift og balanse i skjønnhetsbransjen.Dette kurset tar deg gjennom tre deler og viser deg en...

Read more

Nye London Lash pinsetter

Skap Banebrytende Megavolumvifter med Våre Eksklusive Pinsetter - Perfeksjonert av London Lash Master Lash Artister!Å skape den perfekte viften har aldri vært enklere. De nye pinsettene fra...

Read more